ChatBox

Analisis Harga Emas Semasa

--
0

How to Hypnotize People and Other Living Things & How To Cure Arthritis
English | Publisher: AmericanRubles.com | ASIN: B002IT5POW | PDF | 8 MB


Cara menghipnotis Orang dan Hal Hidup Kandungan oleh Wayne F. Perkins, bukan hanya buku. Ini adalah sebuah sistem lengkap yang membolehkan anda untuk belajar bagaimana menghipnotis orang lain sangat mudah. Buku ini mengandungi mudah latihan dan teknik yang akan mendapatkan youh pnotizing orang lain hanya dalam beberapa minit .. Kaedah Perkins Hypnosis melibatkan belajar hipnotis dengan membaca script saya ke tape recorder. Anda kemudian mendengar skrip berulang-ulang sampai anda merasa anda mempunyai suara yang tepat dan yang benar merasa untuk itu. Anda tidak perlu menghafal script. Anda hanya perlu mengetahui urutan peristiwa yang memimpin orang ke dalam hipnosis dan kemudian membimbing orang kembali ke kesadaran penuh. 
Saya akan memberikan beberapa teori asas untuk membuat anda pergi dan juga maklumat tentang bagaimana selectyour subjek pertama dan bagaimana untuk menggalakkan hipnosis. Anda juga akan belajar bagaimana untuk menghantar beberapa resep dasar hipnosis. resep adalah script khusus direka untuk membantu subjek anda mencapai tujuan tertentu dalam keadaan sedar fikiran. 
Selain membaca dan merakam teks yang disajikan dalam bahagian program ini, anda mempunyai akses kepada sumber daya Internet yang kuat. Sumber daya ini termasuk Self-hypnosis Chat 
perkhidmatan yang menyediakan on-line dan jawapan real-time ke cabaran peribadi anda. Hypnotherapists lain dan pelajar dengan cabaran serupa telah membincangkan jawapan dengan pembaca. Forum Hypnosis terletak laman web saya memberikan bantuan serupa. Sebuah keuntungan besar dalam menggunakan sumber daya ini adalah bahawa mesej boleh dibaca dan diposting 24 jam sehari. Ini adalah keuntungan besar bagi banyak pembaca dari negara-negara yang menyertai. 

No Response to "Ebook How to Hypnotize People and Other Living Things"

Post a Comment

Untuk memeriksa ketulenan dan kesegaran link download yang di beri,sila ke link ini --> http://othermirror.com/link-checker/
Klik HOME untuk kembali ke laman utama

Exchange Link

slider

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...