ChatBox

Analisis Harga Emas Semasa

--
0

Ketahuilah Panduan Asas Serta Tip Mudah Hiasan Dalaman!

Jadikan Diri Anda Seorang Pakar Dekorasi Hari Ini!.Dapatkan Ebook Panduan Dekorasi Di SINI


APA YANG TERDAPAT DALAM EBOOK INI?

Di dalam ebook “Panduan Dekorasi” ini, terdapat pelbagai panduan asas dan tip mengenai dekorasi hiasan dalaman berserta gambar sebagai rujukan. Berikut adalah beberapa isi kandungan menarik yang terdapat di dalam ebook ini:
 • 5 Tindakan Perlu, Sebelum Menghias Kediaman Anda. Selalunya pemilik rumah lupa akan perkara ini.
 • 5 Perkara Asas Dalam Menghiasi Kediaman. Topik yang sangat penting!
 • 5 Jenis Gaya Atau Tema Baru Untuk Pilihan Anda. Pernah dengar tema “Klasik Glamor”!
 • Ketahui 4 Elemen Dalam Dekorasi. Bahagian yang sentiasa ada dalam dekorasi.
 • Panduan Memilih Perabot & Aksesori. Jangan tersalah pilih, nanti rugi!
 • Dan pelbagai tip dekorasi yang menarik bagi setiap ruang seperti ruang tamu, dapur, bilik tidur dan sebagainya

  BERAPA HARGA EBOOK PANDUAN INI?

  Jika anda bertemu pakar perunding hiasan dalaman rumah, kosnya boleh mencecah sehingga ribuan ringgit. Ya! Rumah anda mungkin kelihatan cantik, tetapi, kadangkala, ianya tidak praktikal. Berbeza jika anda yang menghiasnya sendiri, lebih jimat, lebih puas hati dan lebih praktikal (sebab anda yang duduk di rumah anda dan bukannya pakar penghias tersebut, jadi mereka tidak tahu apa perkara yang anda selesa & selalu lakukan di rumah).
  Dengan memiliki ebook ini, anda sudah boleh menjimatkan beribu-ribu wang anda. Anda tidak perlu lagi mengupah juruhias dalaman, tidak lagi perlu membazir membeli perabot yang silap ataupun warna cat yang kurang sesuai bagi kediaman anda.
  Oleh itu, info-info yang terdapat di dalam ebook ini adalah sangat berharga, mungkin RM1,000 atau mungkin juga RM3,000 (kos yang sama seperti harga sofa yang anda tersilap beli). Tetapi saya tidaklah sekejam itu, harga yang saya tetapkan untuk anda mempelajari selok-belok tentang hiasan dalaman ini hanyalah RM37 sahaja. Ianya adalah harga yang sangat berbaloi untuk anda memulakan langkah transformasi rumah anda kepada sebuah kediaman yang indah dan menarik sepertimana yang anda idam-idamkan.
  Ya! Hanya RM97 RM37 sahaja....

No Response to "Ebook Panduan Dekorasi"

Post a Comment

Untuk memeriksa ketulenan dan kesegaran link download yang di beri,sila ke link ini --> http://othermirror.com/link-checker/
Klik HOME untuk kembali ke laman utama

Exchange Link

slider

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...